Arbejdsmetode
Vores udvikling foregår i teams af forskellig størrelse (Typisk 3-7 personer). Vores udviklingsmetode er en scrumproces, hvilket er en meget fleksibel og produktiv udviklingsmetode, som betyder, at vi også samarbejder på tværs af de forskellige teams.
Vi har en del års erfaring i, hvordan man driver en god scrumproces og betragter os derfor som eksperter inden for denne udviklingsproces.

Arbejde i teams
Vi lægger meget vægt på kommunikation og at arbejde i teams. Derfor forventer vi, at du som udgangspunkt er på kontoret imellem 9 og 16 på alle hverdage. Dog er vi fuldt forstående og fleksible på de dage, hvor der er behov for at møde lidt senere eller gå tidligere, bare det er varslet i forvejen. Som udgangspunkt tror vi dog på, at vi sammen laver det bedste produkt og at det desuden er sjovest at være på arbejde samtidig med dine kollegaer.

Ansvar
Vi tager som afdeling et stort ejerskab og ansvar på de opgaver vi laver, og sørger altid for at levere det bedste produkt, samt at stille spørgsmål ved brugeroplevelsen og forretningsmodellen, hvor vi mener, at den trænger til et løft. Vi har stor indflydelse på det arbejde vi laver, og det forventes, at man som udvikler og bruger af vores produkter altid leverer arbejde, som man selv er tilfreds med.

Test
Vi arbejder med test som en naturlig del af enhver opgave, og hvis du ikke allerede er erfaren i det, vil du lære at skrive automatiserede tests til dit arbejde. Vi har et nært samarbejde med vores forretning, som vi altid sparer med omkring opgaverne. Søger du en praktikplads, som ikke arbejder direkte med kode, kommer du til at hjælpe med at afklare forretningsønsker og lave prototyper og andet formidlingsarbejde til, hvordan vores mål bedst muligt kan opfyldes.